PostHeaderIcon Velkommen Nord Als Ark Dyrepension

 

Fra livsdrøm til virkelighed. Nord-Als Ark blev til ud fra et inderligt ønske om at skabe et rart ferie- opholdssted for jeres hunde og katte. Det skulle frem for alt være et sted, hvor vi selv havde lyst til at anbringe vore egne dyr og til mennesker, vi ligeledes ville føle os trygge ved og havde tillid til.
Vi har altid haft nogle helt klare krav til pensionen: såvel de psykiske som de fysiske rammer skal være i top.

  • Fra dag ét har Nord-Als Ark kunne tilbyde sine hundekunder store, lyse bokse alle med egen udvendig løbegård. Gulvvarme i indvendige bokse har altid været en selvfølge, således også at denne naturligvis bliver taget i brug i sommer-halvåret ifm. kølige regnvejrs- perioder.

I kattepensionen har vi ligeledes ønsket store, rummelige bokse med mulighed for privatliv, med gulvvarme og mange vinduer.

 

I hundepensionen er daglige gåture et must!
Din hund vil gå ture ud af enten markveje eller grusveje i dejlig natur. I ”lavsæsonen” får din hund ofte en ekstra lang gåtur. Vi bor nær stranden og tager også hundene med til vandet.  

 

Hygiejnen I højsæde!
Vi har altid sat en ære i, at pensionen fremstår ren og indbydende, samt været meget bevidste om nødvendigheden mht. desinfektion af hunde- og katteboksene, foder- og vandskåle, mm. før en ny pensionær ankommer.

 

Vaccination
Tryghed for din hund eller kat. Vi har alle dage været fokuseret på beskyttelse af den enkelte hund eller kat. Derfor kræver vi, at samtlige hunde og katte er vaccineret, og at dokumentation i form af vaccinationsattest eller hundepas medbringes.


Hunde- og katteboksene
Din hund vil få en boks, der så vidt muligt passer til netop dens behov.  I perioder, hvor samtlige bokse er optaget, kan det beklageligvis ikke altid opfyldes straks ved ankomst. Placeringen vurderes ud fra bl.a. alder, sind, størrelse,  hanhund eller tæve ( løbetid )?
Er din hund en meget lille race eller måske den forsigtige type, så har vi to mindre afdelinger med kun få bokse i hver. Mange unghunde eller meget sociale hunde trives derimod rigtig godt i vor lidt større afdeling med flere hundenaboer.

I såvel katte- som hundepensionen har dæmpet musik altid været en del af vor service. Sidst men ikke mindst: Vi ville ALDRIG anbringe to katte sammen i én boks, eller to hunde sammen i én boks, med mindre de kommer fra samme hjem – vi tager stor afstand fra dette!

 

Besøg i pensionen
Nye kunder er altid velkommen til at komme og se stedet. Hvis det var mine egne hunde eller katte der skulle passes ville jeg også se det pågældende sted. Dog skal der altid aftales en tid inden, så vi kan planlægge det bedst muligt i forholdt til de hunde/katte vi har i pensionen. Det kan være forstyrrende for dyrene og vi ønsker ikke at stresse dem mere end højst nødvendigt .
Besøgsrestriktioner skal ses som et tegn på, at der bliver taget hensyn til hundene. Tag det ikke som et dårligt tegn, at du ikke umiddelbart kan komme på besøg i hundepensionen. Forestil dig, at der kom mange gæster hver dag, hvilken  forstyrrelse dét vil være for hundene hver gang.

 

 

 NORD-ALS ARK

...når din hund eller kat trænger til ferie

Kontakt Info
an image
Nord-Als Ark
v/ Karina H. K. Knudsen
Lervandstedvej 2
 Hardeshøj
6430 NORDBORG

Email:
nord.als.ark@gmail.com

Mobil:     2250 2499